Mediation  in

Nederland

Engels sprekende mediator voor expats

Voor Engelstaligen die in Nederland wonen en werken, die weinig Nederlands spreken en die liever met een mediator werken die Engels als moedertaal heeft, bied ik drie soorten mediationdiensten aan:

  • Als mediator, de mediation in het Engels uitvoeren;

  • Als co-mediator, waarbij de hoofdmediator Nederlands is, ten minste een van de partijen Nederlandstalig is en de mediation voornamelijk in het Engels wordt uitgevoerd, maar met sommige delen in het Nederlands.

  • Als pleitbezorger bij mediation. Als pleitbezorger ben ik niet de mediator; mijn rol is om een Engelstalige partij te begeleiden bij het volledige mediationproces om het maximale voordeel te bereiken. Ik help de partij om haar zaak op een niet-vijandige manier te presenteren en, naarmate de mediation vordert, de verschillende beschikbare opties te overwegen om het geschil op te lossen.

Mijn diensten zijn geschikt voor het type commerciële geschillen beschreven op deze site en voor geschillen op de werkplek, waarbij de werkgever/ werknemerrelatie ten einde loopt en het noodzakelijk is om te onderhandelen over de voorwaarden voor het vertrek van de werknemer.

Ik heb een sterke familieband met Nederland en bezoek het regelmatig. Ik begrijp de Nederlandse bedrijfscultuur.

Neem contact op als u een probleem of een geschil hebt en u denkt dat ik u kan helpen.

Copyright © 2014  Mark Field Mediation. All rights reserved.

Proudly powered by WordPress      Website design by its4your.com